Een rubberboot koopt u bij de rubberbotenspecialist uit Langweer

RUBBERBOTEN, RIB'S, OPBLAASBOTEN EN SUP'S

Bent u op zoek naar een nieuwe of een van goede kwaliteit gebruikte rubberboot, rib, opblaasboot of sup tegen een zeer gunstige prijs en met garantie? Of gaat u voor de zeer scherp geprijsde OUTLET rubberboot van Talamex? Dan bent u bij JLT Boten aan het juiste adres.


Wij zijn officieel dealer van Talamex rubberboten en exclusief dealer van de Talamex Highline en Silverline en S-line modellen. En ook als verkooppunt van Nimarine, Suzumar en Allpa rubberboten hebben wij een groot aanbod rubberboten vanaf 1.60 t/m 5.00 meter. Beter gezegd, wij hebben de grootste voorraad rubberboten in onze showroom aanwezig voor Langweer en de WIJDE omgeving. Dus hier slaagt u altijd voor een rubberboot, opblaasboot, Rib en SUP. In diverse uitvoeringen, zoals latten, air deck en alu deck vloeren, aluminium en polyester rompen voor de RIB-modellen (ook in Hypalon). 


Merken en modellen welke we in ons assortiment hebben, zijn:

Talamex - Aqualine, Comfortline, Highline, Highline X-light, Silverline, S-line ,Greenline, Heavy Duty en Superlight. Suzumar - DS. Nimarine - MX. Allpa Sens. 

Op alle nieuwe rubberboten zit fabrieksgarantie welke varieert van 2 tot 3 jaar.


Weet u niet welke rubberboot het beste past bij uw wensen? Dan adviseren wij u graag en bepalen wij samen met u welke rubberboot dat kan zijn. Advies op maat zeg maar.


Ook voor onderhoud en reparaties aan uw rubberboot, rib, opblaasboot of sup kunt u rekenen op onze expertise; wij helpen u hier graag mee. Ook voor kleinere lekkage reparaties (plakken van uw rubberboot) zijn wij het adres voor u. Heeft u advies hierover nodig stuur ons dan per mail of whatsapp wat foto's toe.

Verder hebben wij een ruim assortiment watersportartikelen en accessoires op voorraad, specifiek voor de rubberboot, rib, opblaasboot of sup zoals onderhoudsets en lijmen voor PVC en Hypalon, landvasten, zitbanken, zitbanktassen, peddels, funtubes, UV boothoes, Console, sloten (SCM gecertificeerd i.v.m. verzekering), strandwielen, hand- en voetpompen, Sup koorden en nog veel meer.

 

Aankooptips

  • Bij aanschaf van een gebruikte rubberboot, rib, opblaasboot of sup, check dan altijd het PVC of Hypalon op plakkers en beschadigingen. Voel ook met uw blote hand over de bovenkant van de opblaastubes. Voelt dit plakkerig aan, dan is de beschermlaag in het PVC verdwenen en is het advies de boot niet aan te schaffen. Voor meer advies en informatie omtrent de aankoop van een gebruikte rubberboot, bel, mail, app of kom gerust langs.
  • De gemiddelde levensduur van een A-merk rubberboot is 13 jaar. Weten hoe oud de boot is die u wilt aanschaffen? Controleer dit aan de hand van het CIN- (Craft Identification Number) of HIN- (Hull Identification Number) of tegenwoordig genaamd WIN-nummer (Watercraft Identification Number) van welk productiejaar de rubberboot is. Dit nummer kan middels een plaatje bevestigd zijn of gegraveerd staan in de romp (meestal achterop de boot). Kijk naar de laatste 4 cijfers en lettercombinatie. Staat daar bijvoorbeeld H819 dan betekent dat:
    H staat voor de maand productie (A t/m L)
    8 staat voor het jaar van productie
    19 staat voor het modeljaar
    Zo is precies te zien hoe oud de rubberboot is. Kortom, dan koopt u op basis van de echte leeftijd en niet op basis van een aanname of geschatte leeftijd. 

                  Klik op de RUBBERBOOT hierboven voor het totaal aanbod !

Rubberboten van JLT Boten

Een rubberboot is een populaire boot en kent vele voordelen. Doordat ze zeer licht van gewicht zijn, zijn ze eenvoudig mee te nemen. Verder zijn de gemakkelijk middels een voet- of handpomp op te blazen. Dankzij de stevige romp van de rubberboot, kunnen ze ondanks het lage gewicht, nog goed tegen een stootje. Mits goed onderhouden kan een rubberboot wel vijftien jaar mee gaan. Kortom, een rubberboot is een boot die garant staat voor veel vaarplezier.

Kijk snel hiernaast voor het aanbod rubberboten !

            Klik op de LODESTAR hierboven voor het totaal aanbod !

Lodestar Rubberboten

Ontdek onze uitgebreide collectie rubberboten en ribs. We zijn verheugd om ons assortiment uit te breiden met deze toonaangevende rubberboten uit het Verre Oosten. Onze rubberboten en ribs zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 1.95 tot 4.30 meter.

 

LodeStar biedt een diversiteit aan modellen, waaronder:

 

- Ultralight opblaasbare bodem
- Opblaasbare bodem
- Kunststof bodem
- Polyester bodem 
- Aluminium bodem 
- Speedtubes 


Elk model is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een lichtgewicht rubberboot voor gemakkelijk transport of een stevigere optie met een kunststof, polyster of aluminium bodem (Rib). wij hebben de perfecte rubberboot en rib voor u.

                  Klik op de FUNBAND hierboven voor het totaal aanbod !

(Rubber)Bootaccessoires

Hier vind u het speciale aanbod rubberboot accessoires zoals zitbank(tassen), peddels, funtubes, UV boothoes, sloten (SCM gecertificeerd i.v.m. verzekering), strandwielen, hand- en voetpompen en nog veel meer...

Ook vind u hier boot accessoires voor uw motorboot, zeilboot, sloep, consoleboot , sportboot of toer-visboot.

Belangrijk bij (rubber)boten is het zorgvuldig onderhoud hiervan. Dit betekent niet dat u uren kwijt bent aan het onderhouden van uw boot. Met enkele simpele tools en schoonmaakmiddelen houdt u uw (rubber)boot langdurig tip top in orde. Naast onderhoudsmiddelen bieden wij bij JLT Boten in Langweer ook verschillende watersportaccessoires aan voor uw boot en buitenboordmotor, zoals onder andere een Talamax vlaggen, landvasten of een goed slot voor uw boot of buitenboordmotor 

Funtube

   Klik op de BESTO Reddingsvesten hierboven voor het totaal aanbod !

Besto Reddings- en zwemvesten 

Veilig en toch comfortabel op uw boot? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn verheugd u te kunnen informeren dat wij vanaf heden officieel dealer en collection point zijn voor Besto reddings- en zwemvesten. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor hoogwaardige en CE gekeurde reddings- en zwemvesten.

 

Bij ons vindt u een breed aanbod van reddings- en zwemvesten voor zowel jong als oud, inclusief uw trouwe viervoeter (hond).

Ons assortiment omvat onder andere:

 

- Reddings- en zwemvesten voor recreatieve vaart voor zowel  kinderen als volwassenen.
- Automatisch opblaasbare of handmatig activeerbare vesten.
- Professionele zeil vesten.
- Zwemvesten voor honden.


Voor meer informatie over deze verschillende vesten kunt u contact met ons opnemen of onze webshop bezoeken.