Besto Opblaasbare reddingsvesten

Verken onze uitgebreide collectie BESTO opblaasbare reddingsvesten, met drijfvermogens variërend van 165N tot 300N, speciaal ontworpen om ultieme veiligheid op het water te bieden.

 

Kies het drijfvermogen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften: 165N is geschikt voor lichtere personen en gemakkerlijkere situaties, terwijl 300N ideaal is voor situaties waar extra drijfvermogen vereist is. Ontdek tevens onze ComfortFit Pro-lijn, met extra nadruk op ergonomisch comfort, perfect voor wie actief bezig is met watersporten.

 

Deze opblaasbare Besto reddingsvesten zijn geschikt voor kinderen vanaf 15 kg en volwassenen tot 40 kg++, waardoor u een veelzijdige keuze heeft voor een breed scala aan reddingsvesten. Kies voor de hoogste standaard in veiligheid en comfort met BESTO.

 

Bekijk in de webshop de reddingsvesten, waarbij vermeld staat in welke situatie u welk vest kunt aanschaffen, ook staat hierbij hoe een opblaasbaar vest werkt en voor welke situaties dit vest geschikt is.

 

Onderaan deze pagina vindt u een handig overzicht waarin wordt aangegeven welk vest geschikt is voor welke situatie en hoeveel newton u nodig heeft.

Besto Reddingsvest

Besto Vaste reddingsvesten

Verken onze uitgebreide collectie BESTO vaste reddingsvesten, met drijfvermogens variërend van 30N tot 100N, speciaal ontworpen om ultieme veiligheid op het water te bieden.

 

Kies het drijfvermogen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften: 30N is geschikt voor lichtere personen en 100N ideaal is voor volwassenen tot 70++kg. De tussenmaten staan vermeld in de webshop.

 

Deze vaste Besto reddingsvesten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 kg en volwassenen tot 70++kg, waardoor u een veelzijdige keuze heeft voor een breed scala aan reddingsvesten. Dit reddingsvest zorgt ervoor dat de persoon in het water omgedraaid wordt waarbij het gezicht bovenwater komt en de nek rust in de dikke nekkraag. hierdoor kan de persoon niet met zijn gezicht in het water terecht komen bij (on)bewustzijn. 

 

Bekijk in de webshop de reddingsvesten, waarbij vermeld staat in welke situatie u welk vest kunt aanschaffen.

Voornamelijk geschikt voor kinderen en volwassenen die niet beschikken over een zwemdiploma.

Besto Reddingsvesten

Besto Zwemvesten

Verken onze uitgebreide collectie BESTO zwemvesten, met drijfvermogens variërend van 35N tot 50N, speciaal ontworpen om ultieme drijfvermogen op het water te bieden.

 

Kies het drijfvermogen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften: 35N is geschikt voor lichtere personen vanaf 30kg en 50N geschikt is voor 70(++)kg. Voor de tussenmaten kunt u terrecht bij onze webshop.

 

Deze zwemvesten zijn specifiek ontworpen om drijfvermogen te bieden zonder de drager om te draaien, waardoor het gezicht niet boven water komt. Het is belangrijk op te merken dat deze vesten geen reddingsvesten zijn, maar eerder geschikt voor diegenen met zwemdiploma's.

 

Besto reddingsvesten zijn geschikt voor kinderen vanaf 30 kg en volwassenen tot 70++kg, waardoor u een veelzijdige keuze heeft voor een breed scala aan zwemvesten. Kies voor de hoogste standaard in veiligheid en comfort met BESTO.

 

Bekijk in de webshop de zwemvesten, waarbij vermeld staat in welke situatie u welk vest kunt aanschaffen.

Besto Zwemvesten

Besto Hondenvesten

Ook voor uw trouwe viervoetter zijn er zwemvesten beschikbaar.

Deze vesten zijn geschikt voor honden vanaf 0 tot 40+ kg. 

 

Bekijk in de webshop welk vest geschikt is voor uw viervoeter. 

Besto Hondenvesten

Informatie reddings- en zwemvesten

Ontdek welk reddingsvest geschikt is voor elke situatie aan de hand van het overzicht hiernaast. Hierin wordt duidelijk aangegeven welk vest en hoeveel newton aanbevolen is voor verschillende omstandigheden.

Informatie pagina