Buitenboordmotor kopen? Bij JLT BOTEN te Sneek hebben wij een divers en groot aanbod aan topmerken

HET AANBOD NIEUWE EN GEBRUIKTE BUITENBOORDMOTOREN

Wij leveren het gehele assortiment nieuwe Suzuki buitenboordmotoren tegen scherpe prijzen. Vanaf 2,5 pk t/m 300 pk 4-takt! Al vanaf € 879,- voor een 2,5 pk 4-takt!

Ook zijn wij officieel verkooppunt van Mariner buitenboordmotoren en leveren wij het gamma van 2,5 pk t/m 20 pk 4-takt motoren tegen zeer gunstige prijzen. Verder kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe Mercury buitenboordmotor in de serie 2,5 t/m 20 pk 4-takt.

 

Informeer naar de scherpe buitenboordmotoren-deals van Suzuki, Mariner en Mercury! Alle nieuwe motoren worden geleverd met een 0-beurt en fabrieksgaranties, wat varieert van 3 tot wel 5 jaar. Op verzoek kan men een korte live training krijgen over het hoe en wat met betrekking tot het gebruik van een buitenboordmotor. Ook wordt u dan geïnformeerd over de Do's en Dont's. 


Daarnaast bent u voor alle onderhoudsbeurten en/of reparaties van uw Suzuki, Mariner en Mercury buitenboordmotoren bij ons aan het juiste adres. Onder de naam Keikes Watersport is het officiële dealerschap van Suzuki buitenboordmotoren ondergebracht.


Tevens is er ook een ruim aanbod aan gebruikte buitenboordmotoren van Suzuki, Mariner, Mercury, Yamaha, Honda en overige merken. Deze worden geleverd inclusief een complete onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie. Dit alles zodat u betrouwbaar het water op kan en volop kan genieten van het varen.


Ook hebben wij een groot aanbod in buitenboordmotor-gerelateerde accessoires zoals sloten, hoezen, helmstokverlengers, benzinetanks, brandstofslangen, pompballen, dodemanskoort en nog veel meer....

 

Hieronder vindt u ons aanbod aan nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren.

De nieuwe buitenboordmotoren van JLT in Sneek

Met een goede, kwalitatief hoogwaardige buitenboordmotor van bijvoorbeeld Suzuki hoeft u nooit met zorgen het water op. In ons assortiment hebben wij voor praktisch elke boot, of het nu een sloep, een consoleboot of een visboot is, een passende buitenboordmotor. Naast nieuwe modellen, bieden wij ook een aantal zeer scherp geprijsde Demo en gebruikte motoren aan.

JLT Boten en Auto
Jan Kuipersweg 19
8606 KD Sneek

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 16:00

Afspraak buiten openingstijden is mogelijk

JLT Boten en Auto in Sneek: een ruim aanbod van zowel tweedehands als nieuwe boten, buitenboordmotoren, boottrailers, watersportartikelen en tweedehands auto’s.