Buitenboordmotor kopen? Bij JLT BOTEN te Sneek hebben wij een divers en groot aanbod aan topmerken

HET AANBOD NIEUWE EN GEBRUIKTE BUITENBOORDMOTOREN

Wij leveren het gehele assortiment nieuwe Suzuki buitenboordmotoren tegen scherpe prijzen. Vanaf 2,5 pk t/m 300 pk 4-takt! Al vanaf € 899,- voor een 2,5 pk 4-takt!

Ook zijn wij officieel verkooppunt van Mariner buitenboordmotoren en leveren wij het gamma van 2,5 pk t/m 20 pk 4-takt motoren tegen zeer gunstige prijzen. Verder kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe Mercury buitenboordmotor in de serie 2,5 t/m 20 pk 4-takt.

Ook voor het elektrisch varen kunt u bij ons terecht, wij zijn officieel Torqeedo dealer en hebben standaard de Travel 1103 en 603 in onze showroom staan
Op afspraak is het mogelijk om met een Torqeedo Travel elektrische buitenboordmotor proef te varen en alle voordelen ervan te ondekken 

 

Informeer naar de scherpe buitenboordmotoren-deals van Suzuki, Mariner, Torqeedo en Mercury! Alle nieuwe motoren worden geleverd met een 0-beurt en fabrieksgaranties, wat varieert van 2 tot wel 6 jaar. Op verzoek kan men een korte live training krijgen over het hoe en wat met betrekking tot het gebruik van een buitenboordmotor. Ook wordt u dan geïnformeerd over de Do's en Dont's. U kunt ook kijken op ons youtube kanaal voor een instructie video.


Daarnaast bent u voor alle reguliere onderhoudsbeurten, winterbeurt en/of reparaties van uw Suzuki, Mariner, Mercury, Torqeedo en Yamaha buitenboordmotoren bij ons aan het juiste adres. Onder de naam Keikes Watersport is het officiële dealerschap van Suzuki buitenboordmotoren ondergebracht.


Tevens is er ook een ruim aanbod aan gebruikte buitenboordmotoren van Suzuki, Mariner, Torqeedo, Mercury, Yamaha, Johnson, Evinrude, Honda en overige merken. Deze worden geleverd inclusief een complete onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie. Dit alles zodat u betrouwbaar het water op kan en volop kan genieten van het varen.


Ook hebben wij een groot aanbod in buitenboordmotor-gerelateerde accessoires en onderhoudartikelen zoals sloten, hoezen, helmstokverlengers, benzinetanks, brandstofslangen, pompballen, dodemanskoort, motor- en staartstukolie en nog veel meer....

 

Hieronder vindt u ons aanbod aan nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren.

Nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren van JLT in Sneek

Met een goede, kwalitatief hoogwaardige buitenboordmotor van bijvoorbeeld Suzuki of Torqeedo hoeft u nooit met zorgen het water op. In ons assortiment hebben wij voor praktisch elke boot, of het nu een rubberboot, sloep, consoleboot, zeilboot of een visboot is, een passende buitenboordmotor. Zowel in benzine als elektrische aangedreven modelen. Naast nieuwe modellen, bieden wij ook een aantal zeer scherp geprijsde Demo en gebruikte motoren aan.

Nieuwe elektrische buitenboordmotoren van JLT in Sneek

Met een goede, kwalitatief hoogwaardige elektrische buitenboordmotor van bijvoorbeeld Torqeedo of een basic 12v of 24v volt van Talamex of Haswing hoeft u nooit met zorgen het water op. In ons assortiment hebben wij voor praktisch elke boot, of het nu een rubberboot, sloep, consoleboot, zeilboot of een visboot is, een passende elektrische buitenboordmotor. Naast nieuwe modellen, bieden wij ook een aantal zeer scherp geprijsde Demo en gebruikte motoren aan.

Klik hier voor meer informatie !