Buitenboordmotor kopen? Bij JLT BOTEN te Langweer hebben wij een divers en groot aanbod aan topmerken

HET AANBOD NIEUWE EN GEBRUIKTE BUITENBOORDMOTOREN

Wij  zijn officieel dealer van Mariner en leveren het gehele assortiment nieuwe Mariner buitenboordmotoren tegen scherpe prijzen. Vanaf 2,5 pk t/m 300 pk 4-takt! Al vanaf € 990- voor een 2,5 pk 4-takt!

U kunt bij ons ook terecht voor een nieuwe Mercury buitenboordmotor in de serie 2,5 t/m 20 pk 4-takt.

Ook voor het elektrisch varen kunt u bij ons terecht, wij zijn officieel Torqeedo dealer en hebben standaard de Travel 1103 en 603 in onze showroom staan, verder kunnen wij alle (nieuwe) Travel modellen leveren!
Op afspraak is het mogelijk om met een Torqeedo Travel elektrische buitenboordmotor proef te varen en alle voordelen ervan te ondekken. 

 

Informeer naar de scherpe buitenboordmotoren-deals van Mariner, Torqeedo en Mercury! Alle nieuwe motoren worden geleverd met een 0-beurt en fabrieksgaranties, wat varieert van 2 tot wel 4 jaar. Op verzoek kan men een korte live training krijgen over het hoe en wat met betrekking tot het gebruik van een buitenboordmotor. Ook wordt u dan geïnformeerd over de Do's en Dont's. U kunt ook kijken op ons youtube kanaal voor een instructie video.


Daarnaast bent u voor alle reguliere onderhoudsbeurten, winterbeurt en/of reparaties van uw Mariner, Mercury, Torqeedo, Suzuki en Yamaha buitenboordmotoren bij ons aan het juiste adres. 


Tevens is er ook een ruim aanbod aan gebruikte buitenboordmotoren van Suzuki, Mariner, Torqeedo, Mercury, Yamaha, Johnson, Evinrude, Honda en overige merken. Deze worden geleverd inclusief een complete onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie. Dit alles zodat u betrouwbaar het water op kan en volop kan genieten van het varen.


Ook hebben wij een groot aanbod in buitenboordmotor-gerelateerde accessoires en onderhoudartikelen zoals sloten, hoezen, helmstokverlengers, benzinetanks, brandstofslangen, pompballen, dodemanskoort, motor- en staartstukolie en nog veel meer....

 

Hieronder vindt u ons aanbod aan nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren.

Nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren van JLT in Langweer

Met een goede, kwalitatief hoogwaardige buitenboordmotor van bijvoorbeeld Suzuki of Torqeedo hoeft u nooit met zorgen het water op. In ons assortiment hebben wij voor praktisch elke boot, of het nu een rubberboot, sloep, consoleboot, zeilboot of een visboot is, een passende buitenboordmotor. Zowel in benzine als elektrische aangedreven modelen. Naast nieuwe modellen, bieden wij ook een aantal zeer scherp geprijsde Demo en gebruikte motoren aan.

                              Klik hier voor meer informatie !

Nieuwe elektrische buitenboordmotoren van JLT in Langweer

Met een goede, kwalitatief hoogwaardige elektrische buitenboordmotor van Torqeedo of een basic 12v of 24v volt van Talamex of Haswing hoeft u nooit met zorgen het water op. In ons assortiment hebben wij voor praktisch elke boot, of het nu een rubberboot, sloep, consoleboot, zeilboot of een visboot is, een passende elektrische buitenboordmotor. Naast nieuwe modellen, bieden wij ook een aantal zeer scherp geprijsde Demo en gebruikte motoren aan.

Klik hier voor meer informatie !