Boten en boottrailers koopt u bij JLT Boten te Sneek

HET AANBOD BOTEN EN BOOTTRAILERS

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot geheel naar uw wensen en wilt u varen in uw droomboot? Of zoekt u een nieuwe of gebruikte boottrailer ? Kom dan langs of bekijk ons aanbod : Motorboten, motorkruisers, sloepen, sport- en speedboten, consoleboten, vis- en toerboten of toch liever een zeilboot? Bij JLT Boten hebben we het allemaal.


Al onze aangeboden boten en boottrailers voldoen aan de 3-checks van JLT Boten:

Juiste aanbod 

Lage en voordelige prijzen

Toetsing op kwaliteit van de ingekochte en geleverde boten en boottrailers 


Hierdoor hebben wij een assortiment dat gebaseerd is op de kernwaarde kwaliteit en hebben wij na verkoop zeer tevreden klanten, welke ons waarderen met het cijfer 9,5 (Bron: klanten vertellen). Kortom, met JLT Boten uit Sneek vaart u de juiste koers.


Onder de naam Keikes Jachtbouw zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van de werfgebouwde Barkas. Vooral de Barkas Classic is een ware hit, maar ook de Barkas Hardtop en de zeer exclusieve Barkas Cabrio behoren tot de mogelijkheden.


Ook voor een refit, reparatie , klein of groot onderhoudsbeurt van uw boot, binnenboord-of buitenboordmotor of boottrailer kunt u bij ons terecht, dit tegen gunstige tarieven. Uw bootromp in de antifouling laten zetten ? Ook dat kan bij ons geregeld worden, alsmede het reinigen en in de wax zetten van uw polyester boot.
Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan!

Neem contact op

OPROEP !

Dringend gezocht ter verkoopbemiddeling voor vaarseizoen 2022:

Kwaliteits- en/of werfgebouwde motorboten en motorkruisers in de lengtes tot 15 meter, in diverse bouwjaren.

Alsmede sloepen, console boten en toer-en visboten

Dit wegens ons verkoopsucces van het afgelopen jaar en de daardoor ontstane ruimte voor nieuw aanbod. Wij verkopen gemiddeld genomen binnen 1 seizoen (jaar) uw boot!

Vraag naar onze gunstige condities en voorwaarden voor verkoopbemiddeling!


Ook voor een nieuwe of gebruikte boottrailer kunt u bij JLT Boten uit Sneek terecht. Merken als Pega, Kalf, Riba, Freewheel en Marlin vindt u vaak bij ons in het assortiment.

DE BOTEN EN BOOTTRAILERS VAN JLT BOTEN TE SNEEK

MOTORBOTEN

Motorboten zijn pleziervaartuigen met één of meer binnenboordmotoren en zijn voorzien van een vaste kajuitopbouw. Met een motorboot vaart u gemakkelijk de grotere wateren op en blijft u bij mindere weersomstandigheden droog en warm in de kajuit.

SPEEDBOTEN EN SPORTBOTEN

Wilt u snelvaren combineren met gewoon een dagje relaxed het water op, dan kan met een speed-of sportboot. Houd er wel rekening mee dat voor dit type boot vaak een vaarbewijs verplicht is. Wilt u meer informatie omtrent wanneer u verplicht een vaarbewijs nodig heeft bel, mail of app ons gerust of kijk op de site van de RDW, CBR of vraaghetdepolitie.nl (heb ik een vaarbewijs nodig?)

SLOEPEN

Sloepen worden normaliter ingezet als extra boot op grotere schepen, maar kunnen ook ideaal gebruikt worden voor een rustige, comfortabele rondvaart over een van de Nederlandse binnenwateren. Een sloep biedt veel zitruimte, waardoor deze ideaal is om met een grotere groep of met het gezin een lekker dagje op het water te vertoeven.

CONSOLEBOTEN EN TOER-VISBOTEN

Consoleboten en toer-visboten verplaatsen zich gemakkelijk en vlot over het water en bieden meer dan voldoende comfort. Als u graag vist, dan bent u met een toer-visboot het beste af. Met uw boot vaart u gemakkelijk op open water en bereikt u de meest perfecte visplekken. Bovendien zijn deze boten vaak gemakkelijk middels een boottrailer te vervoeren. Zo rijdt u uw boot precies naar uw favoriete wateren.

BOOTTRAILERS

Met een bijpassende boottrailer vervoert u gemakkelijk uw boot van de stallingsplaats naar uw vaarbestemming. Niet alleen komen boottrailers goed van pas voor het vervoer van uw boot, maar ook voor de tewaterlating en het ophalen van uw boot. Een mooie boot in combinatie met een robuuste trailer zorgt ervoor dat noch land noch zee u in de weg staat.

JLT Boten en Auto
Jan Kuipersweg 19
8606 KD Sneek

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 16:00

Zondag Gesloten

Afspraak buiten openingstijden is mogelijk

JLT Boten en Auto in Sneek: een ruim aanbod van zowel tweedehands als nieuwe boten, buitenboordmotoren, boottrailers, watersportartikelen en tweedehands auto’s.